Huismeester (20-24 uur per week)

In deze functie, op de afdeling algemene zaken, werk je samen met collega’s om alle facilitaire zaken binnen de omroep zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat ga jij doen:
Als huismeester van Omroep West zorg je ervoor dat alle gebouw gebonden systemen functioneel zijn en waar mogelijk draag je bij aan het verbeteren van de technische staat van het gebouw en buitenterrein. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leveranciers voor diverse en uiteenlopende zaken die je zelfstandig oppakt. Je verhelpt zo nodig storingen en gebreken aan het gebouw, de installaties en inventaris. Indien noodzakelijk stem je af met externe leveranciers. Ook overige facilitaire en huishoudelijke zaken behoren tot jouw takenpakket; van wagenpark tot aan aanspreekpunt van de schoonmaak; in deze veelzijdige functie zal jij je niet vervelen, want geen dag is hetzelfde!


Onze ideale kandidaat:
– heeft minimaal mbo-opleiding facilitair;
– heeft werkervaring in vergelijkbare functie;
– beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
– heeft ervaring met het (bege)leiden van projecten ;
– heeft twee rechterhanden;
– je bent initiatiefrijk en je werkt zelfstandig;
– je bent in bezit van rijbewijs B(E).

Wij bieden:
Een leuke werkomgeving met enthousiaste mensen waar je mee samenwerkt en een uitdagende functie waar jij je kwaliteiten in kwijt kunt. Een passend salaris op basis van ervaring conform de cao voor het omroeppersoneel, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsduur wordt verdeeld over 5 dagen. Aanstelling geschiedt vooralsnog voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een contract voor de duur van onbepaalde tijd.

Sollicitatie:
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV vóór 31 augustus a.s. naar vacatures@omroepwest.nl.